Historiek

Een vaste waarde In de bouwsector

In 1939 legden de broers Crop de eerste bouwstenen voor hun aannemersbedrijf, dat zou uitgroeien tot een vaste waarde in de sector. In 2011 veranderd het bestuur en onderging de firma een grondige modernisering.

Zaakvoerder Bjorn Schaek legt zich sinds 2011 toe op de transformatie van DSV Crop naar een onderneming die nauw samenwerkt met de verschillende partners binnen elk bouwproject. We benaderen elke realisatie als een teamgebeuren waarbij we actief meedenken met bouwheren, promotoren en architecten. Zo garanderen we kwaliteit en rendabiliteit en vormen we steevast een huis van vertrouwen voor onze klanten.

Zee 2

Filosofie

Professionele coördinatie In elke bouwfase

Bouwprojecten succesvol uitvoeren van A tot Z en volledig naar de wensen van de klant: dat is waar DSV Crop voor gaat. Een deskundige uitvoering van de ruwbouwwerken ligt aan de basis van ons vak. Onze bouwspecialisten zien steeds toe op de veiligheid en netheid van onze werven zoals dat vandaag hoort. We werken samen met een vaste mix van onderaannemers die perfect ingespeeld zijn op onze werkwijze voor een vlot verloop van elk project.

Een resultaatgerichte aanpak en directe maar ongedwongen communicatie zijn onlosmakelijk van ons West-Vlaams DNA. Samenwerken aan een project? Wij optimaliseren graag jouw bouw- of verbouwplan op basis van onze jarenlange ervaring.

Whats App Image 2022 01 20 at 12 05 03
Icon

Nauw toezicht op de opvolging,
veiligheid en netheid van onze
bouwplaatsen

Text blob

No-nonsense communicatie
met alle deelnemers van het
bouwproces

Oog voor detail 02

Uitvoering met oog voor detail
en volgens de hedendaagse regels
van de kunst

Calculator

Oplevering naar de wensen van de klant,
binnen de afgesproken termijn
en het voorziene budget

Ontdek onze Realisaties

Alle realisaties